Kismama fotózás

Várakozás. Valami egészen különleges, felfoghatatlan csodára. Nem véletlen nevezik áldott állapotnak. Szerencsére egyre több kismama érzi, hogy szeretné megörökíteni ezt a meghitt időszakot.

Mikor gyere?

A legalkalmasabb a terhességed 7-8-dik hónapja. Ekkor már szép nagy a pocakod, de még nem akadályoz túlzottan. Ezen kívül ez az az időszak, amikor egy kismama szinte sugárzik!

Helyszín

Kismama fotózáshoz legideálisabb helyszín a műterem, hiszen úgy alakíthatjuk a fényeket, hogy tökéletes képek szülessenek.
Amennyiben úgy érzed, feszélyezne a műtermi környezet, vagy kifejezetten szabadtéren elkészített fotókat  szeretnél, erre is van lehetőség.
A műtermi fotók Budapest XV. kerületében, egy minden igényt kielégítő, professzionálisan felszerelt műteremben készülnek.

Öltözködés, smink

A fotózás kb. 2 órát vesz igénybe, így többszöri átöltözésre van lehetőség.
Válassz olyan ruhákat, amik kényelmesek, és stílusuk tükrözi a személyiségedet. Ami talán a legfontosabb, hogy emeljék ki a pocakod, hiszen most ő lesz a főszereplő! Ez lehet egy testre simuló ruha, vagy egy nadrág egy szép, lehetőleg ujjatlan vagy hosszú ujjú felsővel, de a férjed hosszú ujjú inge is jó választás. Semmiképp ne legyen nagy mintás, vagy kockás a ruhád, inkább válassz egyszínű darabokat. A műtermi fotóknál a szép fehérnemű is fontos kellék, fehéret vagy feketét javasolok.

Én személy szerint nem vagyok híve az erős sminknek, de alapozóra, illetve púderre mindenképp szükség lesz, hogy ne csillogjon az arcbőröd.

Kiegészítőnek hozhatsz magaddal egy vagy több szép ékszert, a baba ultrahangképét, egy kis játékot vagy cipőcskét, amit már a kis pocaklakónak vásároltatok, és örülök, ha a kispapát sem felejted otthon…:)

Mikor készülnek el a képek?

Általában egy héten belül küldöm a képeket. Ezek után választhatod ki, melyikekből készüljenek papírképek.