Párfotózás

Bár eleinte a párfotózás egyenlő volt a jegyesfotózással, ma már sok pár érzi úgy, hogy házassági évfordulójukon, vagy különösebb alkalom nélkül, egyszerűen csak a saját örömükre készíttetnek magukról közös fotókat.

Én szeretném kicsit különlegesebbé, a megszokottnál személyesebbé tenni ezt az alkalmat.

Találkozzunk egy számotokra kedves, fontos helyszínen, és meséljétek el a történeteteket!
Választhattok egy, vagy akár több helyszínt is. Ez lehet a kedvenc kávézótok, egy számotokra különös jelentőséggel bíró park, rét, az első randevútok helyszíne, lényegében bármi! A választás csak rajtatok áll!

A képek az általatok elmondott történettel együtt láthatók lesznek itt a honlapon, illetve facebook oldalamon, amennyiben hozzájárultok.

Hogyan öltözzetek, sminkeljetek:

Ha egy helyszínen készülnek a fotók, akkor átöltözésre valószínűleg nem lesz lehetőség. (Persze ez a helyszíntől függ.) Ez esetben lehet néhány kiegészítővel készülni, ami sokat tud változtatni az összképen. Ez lehet egy kalap, sál, ékszerek stb.

A ruhák stílusát érdemes az adott helyszínhez igazítani, de az is fontos, hogy jól érezzétek magatokat benne, és tükrözze az egyéniségeteket. Ha van rá lehetőség, próbáljatok egymáshoz harmonizáló ruhákat keresni, ha más szempontból nem is, de színben mindenképp.

A sminkkel kapcsolatban a lényeg, hogy mivel a fotókon könnyen csilloghat a bőr, így alapozót, vagy púdert minden esetben javasolok.

Mikor készülnek el a képek:

Általában egy hét alatt készülnek el a képek.