Párfotózás / Jegyesfotózás

 

Kinga és Peti története

Kinga szereti színsorrend szerint a szekrénybe akasztani a ruháit. A gyümölcsös gumicukorból kienni a pirosat és a pinket. Sétálni, és kis csokor mezei virágot gyűjteni.
Nem szereti, amikor teakészítés során a teafű tartó helyett az asztalra hullik a teafű. Amikor valaki elkésik egy találkozóról, és nem üzeni meg, hogy késni fog, továbbá a műkörmök látványát.

Peti szereti, ha autót vezethet éjszaka a Balaton mellett, miközben a hűvös menetszél becsap az ablakon. Szeret Sangriát inni egy kád forró vízben, és a habfürdő habját Kingára fújni. Őszi napon, félhomályban, ágyban fekve esőcseppek koppanását hallgatni az ablakon.
Nem szereti a másnapos sültkrumplit, joghurt foltját az ingén, és délben rájönni, hogy otthon maradt az ebéd.

Kinga és Peti szeretnek közösen francia hangulatú helyeket felfedezni Budapesten, hosszú órákig csodálni a Balatont, (hisz mindketten ott nőttek fel), bolondozni a kiskutyájukkal, Zsepivel, kiállításmegnyitókon pogácsát enni, szótlanul egymás szemébe nézni, péntek este táncolni a nappaliban, gyertyafényben kádban fürödni…

Kinga és Peti közös álma, hogy Ibizán a Cafe Del Mar kávézó teraszán chill out zenét hallgassanak és koktélt igyanak, Párizsban a Ladurée cukrászdában macaront egyenek. A Dunába láblógatva melegszendvicset reggelizzenek, amilyen gyakran csak lehet. Nevessenek, míg a könnyük kicsordul, és egyszer egy takaros kis házikóban éljenek…