Portré

Egy portrésorozat elkészítése közben számomra a legfontosabb, hogy megtaláljam és megmutassam a modellem egyéniségét. Azt a gyönyörű, fantasztikus nőt (vagy férfit 🙂 ), aki benne, Benned lakik!
Ezért fontosnak tartom, hogy a közös alkotás igazán személyes legyen.
Minden esetben szánok arra időt, hogy egy kötetlen beszélgetéssel megismerjük kicsit egymást, és minél oldottabb hangulatban készüljenek a képek. Ez természetesen nem rövidíti le a fotózást.
Hiszek a természetes szépségben, az egyediségben, ezért sminkes és fodrász nélkül dolgozom, és csak annyit retusálok a képeken, amennyire tényleg szükség van. Mivel a képeken könnyen csilloghat a bőr, így alapozást valamint púdert mindenképp javasolok.

Helyszín:

A képek készülhetnek bármilyen általad választott külső helyszínen, vagy műteremben.
Természetesen én is szívesen javasolok helyszínt, amennyiben nincs saját ötleted.
Igaz, hogy a külső helyszín esetében az időjárás befolyásoló tényező, én mégis azt gondolom, érdemes kipróbálni!

Bármelyik helyszín mellett döntesz, természetesen lehetőség van többszöri átöltözésre, többféle stílus kipróbálására. Ehhez a Budapest XV. kerületében található, minden igényt kielégítő műteremben kényelmes öltöző áll a rendelkezésedre, külső helyszínen korlátozottabbak a lehetőségek.

Néhány öltözködési tanács:

Azt javaslom, hozzál sötét -akár fekete-, és egészen világos, lehetőleg fehér ruhákat is. Ha van selyem, vagy selyem hatású ruhád amit kedvelsz, azt semmiképp ne felejtsd otthon! Hozzál többféle kiegészítőt -nyakláncot, fülbevalót, kalapot-, valamint olyan tárgyat, ami kedves, vagy fontos a számodra, és örülnél, ha megörökítenénk Veled.

Mikor készülnek el a képek:

Általában egy héten belül küldöm a fotókat. Amennyiben normál vagy extra csomagot kértél, ezek után választhatod ki, melyikekből készüljenek papírképek.