Szemetek fénye bizony gyorsan cseperedik, huncut mosolyát, vagy ártatlan tekintetét megörökíteni számomra csodás élmény, Nektek pedig örök emlék lehet.

Gyermekfotózás

Kisgyermekek fotózásánál a legfontosabb a bizalom, így természetesen szánok arra időt, hogy megismerjük kicsit egymást. Csak így készülhetnek róluk őszinte mosolyú képek önfeledt játék közben.
Ha tágas, igazán világos a lakásotok, vagy van a fotózáshoz megfelelő kertetek, az jó megoldás lehet. Ezt Nektek kell eldöntenetek.
A másik lehetőség egy szabadtéri helyszín, park, vagy játszótér.
Hozhattok magatokkal egy pokrócot, játékokat, és persze váltóruhát…:)
Ebben az esetben viszont az időjárás kegyeire kell bíznunk magunkat.
A képek készülhetnek műteremben is, aminek megvannak az előnyei, de ebben az esetben több időre van szükség, hogy a gyerekek feloldódjanak az idegen szituációban, és adott esetben a türelmük is gyorsabban fogy. Persze vannak praktikák, hogy jó élménnyel térjen haza az egész család.

Családi fotózás

Amennyiben nem csak gyermeketekről szeretnétek képeket, hanem közös családi fotókra is vágytok, akkor érdemes gondot fordítani az egymáshoz harmonizáló ruhákra.
Sokan ajánlják a farmert, fehér pólót, de egy női szem ennél izgalmasabb kombinációt is össze tud állítani a kis családnak. Például anya és lánya, valamint apa és fia öltözhetnek szinte egyforma ruhába, de jópofa lehet egy felnőttek sötétkék vagy fekete, gyerekek világoskék vagy fehér összeállítás is.
A családi képek szintén készülhetnek vagy az otthonotokban, vagy szabadtéren, illetve egy Budapest XV. kerületében található, családias hangulatú műteremben.

Mikor készülnek el a képek:

Általában egy héten belül küldöm a fotókat, ez után tudjátok kiválasztani, melyikekből készüljenek papírképek.